Massor av jobb, massor av pengar

Den här veckan bara pengarna rullar in. Har jobbat sexdagars vecka och då är det inte snålt betalt, plus att vi inventerade ikväll. Vi behöver alla pengar i världen för att shoppa möbler till vårt hus. Full av energi är jag för att ta itu med två arbetsdagar till den här veckan.


Krävande jobb

Ibland tar mitt arbete mig väldigt mycket på krafterna, det är inte alltid lätt att hålla orken eller det positiva uppe. Men idag var det helt annat och då är det ett roligt och givande jobb. Ingen som inte möter dessa människor varje dag kan någonsin förstå hur det är. Man kan inte förstå hur mycket olycka och tagiska saker som kretsar omkring vissa männsikor. Det är sorgligt men man måste peppa dem att orkar vidare.

Ikväll har jag lagat Pasta Carbonara. Det var Martin som önskade sig den maten för att den påminner om våra utlandsresor som vi gjort. När man ligger och har en lat dag i solen på stranden är det alltid gott med lite pasta. Konstigt att en maträtt kan väcka så många härliga minnen. Tänk vad Martin och jag har hunnit resa mycket på de här sex åren som vi varit tillsammans. Få som är så lyckligt lottade. Förra året blev det tre utlandsresor. Spanien, Egypten och England. Inget går upp emot att ha gemensamma minnen från resor att tänka tillbaka till. Den mest minnesvärda resan för mig var turen till Teneriffa i år när vi förlovade oss på stranden....Kommer aldrig att glömma den kvällen.


Semestern är snart slut

Har faktiskt lite ångest över att min semester snart är slut. Snart tillbaka till allvaret igen. Martin såg till att mina sista dagar på semstern blev underbara. En liten trip till Semla spa i Sunne. Härligt och lyxigt värre. Dit åker jag gärna tillbaka igen. Martin hade byggt scen där så det blev en bra konsert med Andreas Johnson och The Ark. Underbar kväll med gos till bra musik. Jag känner mig så otroligt kär i Martin, han är en sådan underbar människa.
Igår var vi hemma hos våra kompisar i Laxå och åt god mat som vanligt. Jag passade på att gosa lite med min gullunge Rasmus, världens lilla sötaste bebis. Honom ska vi skämma bort,

I gamla goda vänners lag

Ikväll har jag pratat med två av mina gamla vänner som jag inte pratat med på ett tag Hanna Hallborg och Liselotte. Det var väldigt kul att få en färsk dagsrapport från deras liv. Saknar dem många gånger. Det är viktigt att hålla fast vid sina vänner. Inget är så viktigt som att ha ett gäng goda vänner runt omkring sig i vått och torrt.


Så jävla trött på mig själv

Ibland har man en konstig tendens att bara förstöra för mig själv. Jag kan vara så jävla elak ibland och det drabbar de som jag älskar mest av allt i hela världen. Kan inte förstå hur jag kunde göra Martin så ledsen igår, men det skiter sig jämt när han har jobbat så mycket. Det är egentligen längtan som tar över hand och sedan beter jag mig som en skitstövel och häver ur mig en massa dumheter.
"Flickan är ingen ängel, hon är en bitch"
Fyra dagar av ångest framför mig.

Snart är det dags för en ny termin

Ja då har antagningsbeskeden trillat ner i brevlådan och det var dags för ännu en termin på Universitetet, förövrigt min 7:e termin. Kan inte förstå vart tiden har runnit iväg. Fort har det gått i alla fall. Ska läsa lite kvällskurser den här gången också. Spännande blir det....


Vänner

Dagens blogginlägg vill jag tillägna alla mina underbara vänner runt omkring mig. Men en speciell tanke går till min bästa vän Johanna Andersson. Vi träffades när vi började på högstadiet och vår vännskap har sedan dess kantats av både upp och nedgångar. Tillsammans med dig har jag gjort så oerhört mycket roligt och jag har även Johanna att tacka för att jag träffat min Martin. Både du och jag tycker att det är tråkigt att vi inte ses lika ofta som vi gjorde förr. Det är synd, men vi får bättra oss och ta tillvara på de gånger som vi ses. Inget går upp emot våra fikastunder och shoppingrundor. Vill bara att du ska veta att jag alltid finns till hand för dig om det är något. Jag är oerhört glad att du äntligen träffat din drömprins också. En stor kram till dig från mig.

image10


Ännu mer minnesfulla bilder

image5

Världens snällaste, roligaste och coolaste morbror och sedan jag ( En störtskön brud i dyra HH skidkläder).
Man måste ju vara grymtklädd även i backen.

image6

Syrran och jag i backen i Lindvallen. Sara kör så fort att hon måste ha hjälm på sig.

Det är underbart att få vara en vecka i sälen med sin familj. Den här Sälenveckan kantrades av sjukdom men underbar skidåkning.


Digitalbilder

Sitter här och känner mig lite melankolisk när jag tittar på gamla bilder som ligger på datorn hemma hos mamma och pappa. Det är många fina minnen som väcks till liv.

image2


En glad garderobsvärd på Hasselforskalaset. Jag är på glatt humör.


image3

Två av mina älsklingar. Martin och Skodan (Min första bil). Nu bor Skodan hos nya ägare.

image4

Jag tillsammans med min söta och underbara lillasyster. Som förövrigt är världens bästa vän.
Ikväll har vi varit på en promenad i stadsparken och tittat på kaninungar.

Lördag

Idag jobbade jag min sista dag innan semestern, riktigt skönt att vara ledig i två veckor nu. En ölandstrip väntar och ett efterlängtat möte med Martin. Sedan måste vi börja att förbereda för flytten. Kommer jobba extremt mycket efter mina lediga veckor så det finns knappt tid för att flytta, men men allt löser sig..den grundinställningen måste man ha.

Martin i mina tankar

Vill tillägna dagens tankar till min älskade pojkvän och sambo Martin. Jag älskar dig och saknar dig så oerhört mycket nu när du är borta och jobbar under långa perioder. Du finns med i mina tankar ständigt. Det är jobbigt att vara utan sin andra hälft. Vi som alltid har så gosigt och mysigt ihop. Tänk att vi ska få flytta till ett hus snart, det som vi drömt om så länge...Vad glad jag är att du är min.


RSS 2.0