Tur man slipper lägga blommor under kudden...

Jag har ju redan min drömprins som jag älskar sååååå mycket. Puss till dig Martin Reinholdsson.

Tacka vet jag goda vänner och snälla föräldrar...

I tisdags var Nelly och jag bjudna till Erika och hennes två söta barn Alicia och Amanda. Med oss var också Maria. Det var en jätte trevlig kväll. Nelly hade jättekul tillsammans med tjejerna. De lekte så bra tillsammans och det är så roligt att se hur snälla och fina barn vi har. Maria och Erika är två underbara vänner.

Idag har mamma och pappa varit här så jag har fått storstäda. Tur man har så underbara föräldrar som ställer upp. Om inte annat så vill de ju gosa med Nelly en stund.

Nelly tar stora steg fram emot att börja gå. Hon tar några steg innan hon trillar. MIn lilla tjej.

Underbara mammaledighet

Den här veckan har varit helt undebart skön. Veckan startade med att Nelly, jag och mamma gjorde ett besök i hembygdsgården i Askersund. Nelly tyckte det var väldigt intressant att titta på alla djuren. Det fanns så underbart söta små kaninungar. Sedan blev det en stunds fika i sommarvärmen. Det var underbart att bara få vara ledig med Nelly igen. Kan ni tänka er. Jag är färdig med min utbildning.

I tisdags var det dags för Nellys tiomånaderskontroll på BVC. Vad stor hon har blivit lilla tjejen. 75 cm lång och lite drygt 10 kg. Hon är ju snart 1 år. Kan inte förstå vart det här året har tagit vägen. Efter besöket hälsade vi på Ingela och hennes söta lilla dotter Tilda. Det är så roligt att mina tjejkompisar börjar få barn. Ser fram emot att få följa lilla Tildas uppväxt. Bra med en tjejkompis till Nelly.

Idag torsdag har Nelly och jag varit på besök hos Johanna i Örebro. Hon har flyttat ihop med sin kille i en superfin lägenhet. De hade gjort så fint. Vi blev bjudna på god mat och fika. Sedan blev det en tur på stan och lite shopping på en av mina favorit inredningsbutiker CE-design inne och ute. Blev en ny tvälkopp från Bruka design, en ny toalettskylt och en fin löpare. Mysigt värre. Nelly passade på att gosa med Johannas hår.

Idag påminde min vän Karin mig om att det är fem år sedan vi tog studenten. Herregud vad fort tiden gått. Och vad jag saknar dig Karin. Även mina älskade vänner Nadja, Victoria och Hanna.


RSS 2.0