En tjuvtitt på mitt dressingroom

Dock är inte bilderna något vidare. Svårt att fota i ett så trångt rum. I helgen ska rummet förhoppningsvis färdigställas...




Här saknas det upphängningen för kläder som ska hängas. Det håller min svärfar som är finsnickare på att bygga.




Älskar den fina fondväggen. Tapeten kommer från kollektionen Linné från Boråstapeter. Dyra rullar, men underbart mönster. Har alltid drömt om en vit puff i mitt dressingroom.



Dessa smarta byxhängare från IKEA byggdes in i vita köksskåp. Vi brukar annars ha det mesta i ek. Men kontrasten mellan det vita och det bruna blev fint.




En vägg full av Magnolia. Den vita spegeln går att vinkla ut i rummet.




Lite svårt att fota ett sådanat litet rum.



Renovering och shopping

Från i torsdags kväll har mitt hem sett ut som ett avsnitt ur extreme home makeover. Har tillsammans med min svärfar och resten av min familj byggt och fixat här hemma. Allt för att överraska min kära sambo när han kommer hem från USA återkommer med bilder framöver. Är supernöjd med resultatet. Dock är vi inte riktigt färdiga än.

Har också shoppat en hel del de senaste dagarna. Fick 2000 kronor av Martin att handla precis vad jag ville. Frossade i dyrt smink vill jag lova. Chanel och Dior fick det bli för mycket av slantarna. Men bra smink sitter. Sedan har jag handlat en ny jacka och en fin klänning till dopet.



Ett bländande vitt leende...

ska jag skaffa mig. Var hos tandläkaren igår och då bestämde jag mig för att bleka mina gaddar efter jul. Det var inte särskilt dyrt 2300 kronor för att göra en skena till tänderna, sedan får man med blekmedel till åtta gånger. Sedan kostar sprutorna bara 100 kronor styck när man vill bättra på i framtiden. Så det får det bli efter nyår. Det där med laserblekningen var inget att sattsa på enligt min tandläkare. Det blir inget bra resultat och man måste ändå göra om samma procedur flera gånger om. Den här behandlingen sköter man hemma när man sover. Praktiskt värre.

Sambon är i Las Vegas just nu och roar sig på en välförtjänt semester. Dock ringer han hem mer än någonsin när vi har vår älskade dotter. Han vill veta hur hon mår och vad hon gör. Martin sa att det var synd att han inte tog med en liten tröja som nelly haft på sig att lukta på. Han längtar så efter henne.

Jag ska styla vårt hem i helgen har shoppat en hel del på Ikea och sedan ska det renoveras för fullt. Mitt efterlängtade dressingroom ska bli till och sedan ska vardagsrummet få sig ett lyft. Längtar! Ska överraska min älskade sambo när han kommer hem.

Nelly, jag och pappa ska åka och hämta min nya bil idag. Ska bli roligt.



Ett litet charmtroll...

Martins och mitt liv har berikats med ett litet charmtroll vid namn Nelly. Det är så underbart att mötas av hennes leende hela dagarna. En glad bebis är vad hon är enligt oss alla. Hon sover hela nätterna nu och när hon vaknar och slår upp sina stora blå ögon så möts den som står nära av det största leendet man kan tänka sig.

Igår sa Martin att Nelly är det bästa som hänt honom och att vi fick ett barn tillsammans är fantastiskt. Sådant värmer en själ i höstmörkret.




En fundersam liten tjej




Jag har en tendens att bli lite blöt på axeln ibland.


En modig och vacker tjej...

Det är precis vad min älskade lillasyster Sara är. Hon har precis tagit ett stort kliv i livet och flyttat upp till vår kära huvudstad för att starta upp en ny skoaffär som hon fått jobb på. Jag är så otroligt stolt över henne. Hon är en sådan modig tjej som bryter sig loss från tryggheten och prövar nya saker. Det beundrar jag henne för. Hon gör mycket som jag inte skulle våga. Dessutom har hon träffat en oerhört trevlig kille som hon ska flytta ihop med. Alla i familjen tycker om Staffan.

Sara har så många fina kvalitéer förutom att hon är en modig tjej. Hon är vacker, smart, snäll, rolig, busig, omtänksam och världens snällaste och goaste syster. Nu är hon även min lilla dotter Nellys favorit.

Jag beundrar dig mycket Sara. Du har alltid sagt att du stått i skuggan av mig. Det har du aldrig gjort och kommer aldrig att göra för du är unik, du är Sara.

Kan inte sticka under stolen med att jag och Nelly saknar dig. Du är inte bara min älskade syster du är också min vän.

image828

Kombi...

Ja på fredag ska antagligen familjen Reinholdsson, Alvarsson åka till Linköping och införskaffa sig en kombibil. Det som pappan i familjen inte skulle ha köpt över sin döda kropp innan han fick sin älskade lilla dotter. Det går inte att åka runt i min lilla bil och lasta ur och i vagnen när man handlar. Dessutom ryms det inte några matkassar när vagnen tar upp hela kofferten. Så en Skoda Octavia kombi ska vi antagligen köpa. Jag har redan hunnit med att avverka tre bilar på mina 5 år med körkort.

Idag passade farmor och farfar Nelly medans jag och Martin hade lite egen tid. Vi åkte på marknad i Fjugesta. Mysigt att bara vara VI. Men vi saknade Nelly och åkte hem tidigt.

Imorgon ska vi till Marieberg och handla en kostym till Martin som han ska ha på dopet.

Nelly och jag har haft en mysdag idag med bland annat en långpromendad.


RSS 2.0