Jag är tacksam för många saker i livet

Sitter här och filosoferar framför tv:n. Har ena ögat på kungligheterna på tv. Alla vackra klänningar och juveler som glittrar. Undar just hur det känns att sitta där. Är en prinsessa mycket lyckligare än någon annan?

Jag känner mig oerhört tacksam för mycket i mitt liv. Idag vill jag rikta mina tankar mot min mamma och pappa som alltid finns där för mig. Mamma hämtade Nelly på dagis igår för att Martin och jag jobbade sent. Mamma stannade och sov över då Nelly och jag var ensamma hemma eftersom Martin var på jobb i Sthlm. Mamma är så snäll som stannade kvar hos mig. Kände mig inte i form för att vara ensam. Jag har haft sådana problem med min mage de senaste veckorna, så jag vill inte gärna vara själv. Tack snälla mamma! Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka er för allt som ni gör för oss.

En stor kram till min älskade syster som hör av sig till mig i stort sett varje dag. Jag är så tacksam för att du finns vid min sida. Jag hoppas att du kommer hem till Midsommarafton, så att vi kan göra en massa mysiga saker tillsammans. Ser fram emot några endagsturer till roliga ställen.

En stor kram och puss till killen vid min sida, min älskade Martin. Tack för att du står där i vått och torrt. Martin och jag har genomgått en massa saker den senaste tiden. Vi blev föräldrar till ett underbart barn lite snopet med kejsarsnitt, samtidigt som Martins bror varit väldigt svårt sjuk. Lyckliga och svåra saker samtidigt som gjort att vi inte alltid mått så bra. Men på något vis har vi tagit oss igenom detta och hållit ihop. Vi har både skrattat och gråtit åt eländet, men vi älskar varandra och det är viktigast. Mycket jobb kantrar vår vardag men det är en balansgång som vi måste balansera oss på.

Nelly min ögonsten. Du kommer alltid vara mammas bebis. Du har blivit så stor. Du kan både sjunga och prata lite mer nu. Jag kan göra allt för dig mitt lilla charmtroll. Du bländar alla med dina vackra blåa ögon.

Jag vill tacka mina underbara vänner för att ni finns där för mig. En extra stor kram till min underbara vän Rebecka som fått ett nytt och fint jobb. Grattis.

Trots att jag inte är någon prinsessa så är jag i alla fall lycklig!


När ensamheten tränger sig på....

Ibland har jag bara inte lust att vara ensam. Det får sammanfatta min kväll.


RSS 2.0