I gamla goda vänners lag

Ikväll har jag pratat med två av mina gamla vänner som jag inte pratat med på ett tag Hanna Hallborg och Liselotte. Det var väldigt kul att få en färsk dagsrapport från deras liv. Saknar dem många gånger. Det är viktigt att hålla fast vid sina vänner. Inget är så viktigt som att ha ett gäng goda vänner runt omkring sig i vått och torrt.


Kommentarer
Postat av: Moa

Hej du! Ja, och sen tror jag att man ska lära sig att uppskatta det man får, inte alltid sträva efter mera och "oja" sig över hur lite man umgås. I stället ta till vara på den tiden man faktiskt får. Så poetisk man är. :-) Tss.. Jag bor inte i Askersund, jag har bara satt min blogg dit så jag kommer undan alla i min hemstad, Kiruna. Haha. Tycker att du skriver bra, lättläst och fängslande, spännande. Det är rätt roligt att läsa om någon okänds liv, helt kansigt egentligen. Ha det fint!

2007-07-19 @ 04:17:17
URL: http://moaliten.blogg.se
Postat av: Lisen

Jag håller med idg...man skall ta vara på sina vänner...även fast man väldigt sällan ses så vet man ändå att de finns där och de ägnar en tanke åt en någon gång ibland....och bara det är fantastiskt

2007-07-20 @ 22:56:16
Postat av: Moa

Precis! ;-)

2007-07-23 @ 11:49:17
URL: http://moaliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0