Alla hjärtans dag 2010-02-14

Idag är det då hjärtedagen. Berättade för Nelly att det är en dag när man kramas och pussas extra mycket. Då fick jag en stor kram av lilla Nelly. Hon är allmänt hängig idag. Hostig och trött. Hon kräktes i fredags kväll, men jag tror det var en blandning av slem som kom upp och inte magsjuka.

Hade gärna vaknat upp med min älskade sambo vid min sida dagen till ära. Men han kommer inte hem förrens imorgon från Norge. Saknar honom. Ska förse honom med lite extra födelsedagspresenter istället för alla hjärtansdagspresenter. Jag älskar dig Martin.

Har tittat på Nyhetsmorgon där det visat sockersöta bröllopsklänningar och vackra brudbuketter. Jag vill också gifta mig och ha ett prinsessbröllop. Är bjuden på ett bröllop i sommar som jag ser fram emot. Vi har inte tackat ja ännu, men det hör väl till etiketten att vänta lite med sitt svar.

Igår jobbade jag först i Degerfors för att sedan åka vidare med Johanna till butiken i Karlskoga för att hjälpa Erica. Det var roligt att kunna ställa upp för en vän.

Länge sedan jag uppdaterade här








Klickade hem lite kläder från HM idag. Nelly och jag sov hos mamma och pappa inatt, då Martin är i Norge och jobbar och sliter. Skönt att vi inte behöver vara ensamma alla dagar då han är borta. Ikväll bär det av hemåt igen för nu ska jag jobba några dagar. Det är skönt att jag får mer tid på jobbet nu, det är roligt och stimulerande att ha kommit igång och jobbat efter mammaledigheten.

Var inne till Askersund en sväng på förmiddagen för att handla bomullsband till mina gardiner som jag håller på att sy till köket. Vita hissgardinskappor som jag ska sy dit band på för att kunna knyta upp rullen med.
De vita bomullsbanden var tyvärr slut på tygaffären så jag köpte andra vita snören att fästa rullen med. Jag hoppas att det kommer att bli snyggt. Inte riktigt som jag tänkt mig, men nästan. Det är ju så roligt att sy. Ska försöka att klä om en liten Ikea fotölj som Nelly ärvt efter Martins kusiner. Tyget ska bytas ut mot ett randigt tyg från Ikea i alla regnbågens färger. Hur gulligt som helst till Nellys rosa sockersöta lilla rum.

I helgen kommer Sara hem från Sthlm för att stanna i några dagar. Det ska bli så roligt att ses. Det var länge sedan sist och både Nelly och jag längtar massor efter henne. En massa roliga saker står på schemat nästa vecka, så Nelly får vara ledig från dagis i början av veckan.

Igår när jag hämtade Nelly på dagis hade hon ritat sin första dagisteckning. Jag smälte! Hur sött som helst. Teckningen hängde så sött i klädnypan över Nellys hylla. Ett virrvar av streck i olika färger. Eller är det det som kallas konst, ler. Nelly gav teckningen till mormor så nu sitter den på kylskåpet i asund. Jag hatar papper och magneter på kylskåpet. Hemma hos oss är det tomt. Men kanske man måste ändra sitt tänk nu när man fått barn som ritar teckningar på dagis. Någon som har något annat mysigt förvaringsknep för dagisteckningar?


På önskelistan till nya sovrummet

ARILD Fotpall


RSS 2.0