Grekland måndag

Lite fler bilder från ett lagom varmt, men dock lite blåsigt Rhodos.





Mormor och Nelly. Nelly är redo för ett dopp.



Nelly i solglasögon och solhatt.



Nelly badar



Nelly fikar på balkongen



Den här bilden talar för sig själv...semesterbebisen

Grekland, Rhodos våren 2009

Uppdaterar bloggen från värmen i Grekland, med bilder och lite smått och gott. Just nu har vi lagt en väldigt trött Nelly som varit vaken sedan tidig morgon. Nelly har varit så duktig under hela flygresan, jag och Martin är så stolta. 



 

Nelly dagen innan vi åkte.



Nellys första flygresa. Här står Martin och Nelly i mittgången.



Lilla familjen på hotell Sunwing Resort Kallithea



Nelly och farfar Sune vid poolbaren. Nelly i sin nya keps.


To be continued...

Vinden blåser i min riktning

Idag blev jag och Maria färdiga med vår C-uppsats. Äntligen! Efter ett halvårs jobb, är den klar. Det är med blandade känslor vi lämnade den ifrån oss. Nu är den inlämnad och väntar på opponering. Det firade jag och Maria med en lunch på värdshuset här i Hasselfors. Vilken god mat de hade. Sedan styrde jag mot Marieberg för att unna mig en eftermiddags shopping. Hann med en tur till sjukgymnasten idag också. Jag var stelar än någonsin idag. Det handlar om stress helt enkelt. Jag fick värmebehandling och massage. Det var inget vidare skönt idag hon behandlade en knuta i ryggen så jag nästan blev svimfärdig. Men så här i efterhand blir det alltid bra. Det är även konstaterat att ljudet i örat är tinnitus och att spänningarna kommer från att jag gnisslar tänder på nätterna. Väntar ännu på min bettskena. Kommer bli skönt med den sedan.

Fick en present av Nelly och Martin idag för att jag klarat av uppsatsskrivandet så bra. Jag fick en ny digitalkamera. Vilken snäll sambo och dotter man har. Jag älskar dem båda av hela mitt hjärta. För fem år sedan när jag tog studenten fick jag en digitalkamera så Martin tyckte jag var i behov av en ny.

En stor lyckönskning skickar jag till min vän Ingela som fått världens sötaste lilla dotter Tilda. Grattis till din lilla ängel.

I helgen åker vi till Rhodos som jag längtar.

Nelly badar och busar



Den här bilden tillägnas moster Sara.







Nelly badar hos mormor och morfar i deras tvättställ. Det fungerar bra som badkar tycker Nelly. Här i full fart med att äta upp barnoljan.



Se så lockigt hår jag får när jag badar.



Nelly provar sin nya solhatt som hon fått av morfar, medan hon tittar i pekboken med olika vilda djur. Här är det elefanter som är intressanta. Hatten ska med till Grekland. Men vad jag vet Nelly så finns det inga elefanter på Rhodos.

Påsk



Min påskdukning i benvitt och gult



Tulpaner och blåbärsris



Påskfint i köksfönstret



Nelly på påskaftons morgon



En liten liten kärring



Påskkärring som måste åka vagn



Gula påskbrev



Påskrundan resulterade i 290 kronor i kontanter och en plopp



Åtta månader och påskkärring tar på krafterna. Här åker hucklet av.

Bildkavalkad
























Mycket har hänt sedan sist...

Idag är älskade lilla Nelly sjuk igen. 39 graders feber. Stackars goa lilla ungen. Tycker det är lite läskigt med alvedon. Ungen blir ju som förbytt på tio minuter och när medicinen går ur kroppen så blir hon helt slak igen. Det känns bättre att kroppen får ta hand om febern, men man ska ge små barn alvedon vid över 38.5 grader säger dem.

Jag har sagt upp mig i Degerfors också. Ska byta butik till Hallsberg. Det ska bli spännande och kommer bli ett lyft för mig tror jag. Jag känner att jag kommer utvecklas mycket genom bytet. Men jag kommer att sakna mina arbetskamrater (vänner) på jobbet. Speciellt Erica och Gun. Vet inte hur jag ska klara mig utan dem. Det kommer bli ett sorgligt avsked.

I helgen var jag, Nelly, Martin uppe och hälsade på Sara i Sthlm. Det var väldigt kul att se hur hon bor och jobbat. Mamma och pappa var där redan på lördagen, men vi kom upp på söndagen oanmälda och överraskade. Det blev en mysig dag på stan med lite shopping och lunch på en god italiensk restaurang.

Annars kämpar jag på med C-uppsatsen. Går hos sjukgymnastiken och får massage och avslappning för min värk i rygg, nacke och axlar. Det är skönt. Spänningar som beror på att det varit ganska mycket ett tag,

Maria och jag börjar se ljusningen på C-uppsatsen. Vi skriver resultatet nu och har diskussionen kvar sen.




En varierande dag...

Dagen började tidigt idag. Tidigare än vanligt. Maria och jag sågs redan halv åtta i Brändåsen, för att sedan styra in till universitetet för att ha seminarie. Sedan gick resan vidare för att genomföra några intervjuer till vår C-uppsats. Sedan pluggade jag och Maria några timmar. Ikväll har vi ätit tacos och gårr en kvällspromenad. Det är underbart att komma hem på dagarna och mötas av Nellys leende. Jag känner mig otillräcklig som mamma ibland just nu när allt bara snurrar på. Men jag tar mig som sagt tid någon dag att vara med Nelly utan pluggande och andra krav. Martin är en underbar pappa. Idag har han och Nelly varit i Karlskoga och hälsat på Jerker på dialysen. Sedan styrde Nelly, Martin och Ing-Marie vidare till Sunes jobb. Han blev överraskad när Nelly kom och hälsade på sin farfar på jobbet. Sedan åkte de en tur till Mariestad för att I-m skulle klippa sig.

Igår var också en helsnurrig dag. Pluggande, intervjuer till 18 på kvällen och sedan i en illfart till jobbet för att förbereda för Modulskifte i butiken. Kvällen slutades med att dela en pizza med min arbetskamrat Erica. Trevligt. Vilken tur att man har sina vänner. 

RSS 2.0