Helgen i repris

Igår var det dags för Lars-Åke, Martins morbror att fira sin 50-års fest tillsammans med nära och kära. Festen hölls i Hovsta IF:s klubbstuga och blev en väldigt lyckad tillställning. Nelly fick snällt följa med då barnvakten (mormor och morfar) var sjuka. Nelly skötte sig utmärkt på kalaset och charmade de flesta. Hon är så duktig vår lilla älskling. Man behöver aldrig oroa sig för att det inte ska gå att ta med henne. Hon är så go och glad hela tiden fastän hon är så liten. Hon höll igång till klockan 22.30 sedan låg hon och sov i vagnen tills vi åkte hem framåt 02.00. Hon sov trots att hennes pappa spelade musik för alla på festen. Jag är så glad att vi lärt henne att anpassa sig efter olika läggtider och ljud.

Ikväll har vi grillat tillsammans med Rickard, Rebecka och deras Rasmus. Det är alltid lika kul att träffa dem. Gjorde en glaze till köttet som blev väldigt god. Blir nog sommarens favorit att marinera kött i. Tycker inte alls om smaken på dem man köper färdiga i affären. Gjorde en tårta (Pavlova) till efterrätt ifrån Leila Lindholms bakbok. Det är en sorts marängtårta med kakao i smeten som jag garnerade med grädde, hallon och riven mörk choklad. Det blev riktigt gott. Men gud vilken tid det tog att vispa smeten. Vilken tur att man har goda vänner att umgås med.


Förväntansfull inför torsdagen

Min älskade sambo slängde ur sig en underbar idé vid middagsbordet ikväll. På onsdag när jag jobbat färdigt ska vi åka upp till sthlm och bo på hotell för att sedan hälsa på Sara på torsdagen. Det blir Gönan och Skansen för hela slanten. På kvällen blir det garanterat roomservice vilket jag inte tackar nej till. Lilla Nelly får bo på hotell för andra gången på kort tid. Jag ser fram emot att träffa min älskade syster och hennes Staffan.

På plus och minussidan

På plussidan i mitt liv


Nelly och Martin

Nytt jobb i Hallsberg

Godkänd C-uppsats

Snart färdig med min lärarutbildning

Sommarkänsla ute

Mysig middag med sambon på Ågatan 3

Färdig utbildad butikskommunikatör

Härligt med en bra familj och härliga vänner

Fikastudnder ute i trädgården

En dotter som snart kan gå

På minussidan

Massor med projekt som borde tas itu med hemma

Sista delkursen på C-terminen känns totalt meningslös då den endast är en utfyllnad av terminen

CSN



RSS 2.0