Jag älskar dig....

Martin Reinholdsson....glöm aldrig bort det!

Hur ska man räcka till ibland?

Känner att det har varit väldigt mycket just nu. Känner mig tom innuti. När det lugnar ner sig så brakar allt löst. Vill bara vara den där duktiga tjejen som fixar allt, men ibland räcker hon inte till och då blir det så fel. Men det ska bli ordning och reda nu jag lovar....


Ny frisyr

Har nu klippt page. Den här omstridda frysiren alias Victoria Beckham. Trivs otroligt bra i min nya frisyr. Valde att göra mig lite ljusare i håret också...känns bra i vintermörkret. Ikväll blir det nog lite mys framför tv:n för gud vad det är kallt och trist ute. Victoria Beckham, Victoria Beckham håller inte måtten som Posh Spice!

..

image17

...

image16

Länge sedan jag skrev här....

Det har varit en skön men snabb helg. I fredags kom syrran hem till Askersund och vi gick och fikade på Café Garvaregården i hamnen. Vi tog också en sväng på stan där vi shoppade lite. Det var jätteroligt att träffas. Saknar Sara något oerhört mycket när hon inte är omkring oss. I Lördags jobbade jag som vanligt, men på kvällen bar det iväg till Laxå för lite bowling och god mat och dryck. Mysigt att det bara var mamma,pappa, Sara och jag. Helgen avslutades med tipspromenad, en skön start på söndagsmorgonen.


Söndagsmiddag med vännerna

Igår bestämde Martin och jag oss för att bjuda hem Rickard, Rebecka, lilla söta Rasmus och Irox på söndagsmiddag. Det är alltid lika roligt att umgås med dem. Middagen bestod av Köttfärspaj, Tacopaj, diverse sallader, hembakt foccaia och hembakt äpplekaka med vaniljsås till efterrätt. Mycket lyckat. Killarna åt så att de höll på att storkna. Det var otroligt skönt att få sitta och prata med Rebecka, det var länge sedan vi träffades sedan sist.
Martin och jag tycker att det är så härligt att ha bjudningar nu när vi bor i huset. Vi invigde nya matsalsgruppen, vi hade väntat med att sitta där tills Rebecka och Rickard skulle komma. Mysigt att kunna tända upp lite ljus och dricka och äta lite gott. Förövrigt planerar vi en kryssning tillsammans i höst och sedan blev Martin och jag väldigt sugna att ta en weekend i Paris i december. Det kostar bara en krona att flyga dit med Ryan air.
Annars så längtar jag efter min syster något otroligt mycket. Vi måste ta och ses snart och kanske ta en shoppingtur tillsammans.



 
image15

Saknar Sara världens goaste syster som är så duktig i Skövde.


RSS 2.0