Förkylningstider är inga bra tider

Nelly har varit riktigt sjuk hela helgen. Det är första gången som hon är sjuk på "riktigt" med feber, snuva och en förskräcklig hosta. Tycker så synd om henne när snoren rinner och slemmet åker upp och ner i halsen. Vad ska man göra när man är så liten och inte kan snyta sig eller harkla upp slem? Trots det är hon så snäll, inget gnäll. Dock så går inte lika mycket energi åt på dagarna som vanligt så hon orkar vara uppe med oss till framåt 22. Har fått sovit i våran säng ett par nätter nu men det är hon värd. Hon är fantastisk vår dotter.

En stolt pappa sövde henne igår. De somnade tätt. Nelly sovande på pappas arm, Jag älskar min familj Martin och lilla Nelly

Kommentarer
Postat av: Nadja

Har ni en sån där NäsFrida? Som man suger deras näsor med? Skitäckligt, men världens bästa uppfinning! Den var guld värd när Änglah var förkyld. Sen kommer nog slemmet komma upp i form av en spya, så gjorde Änglah med sitt slem, hon kräktes upp det, en kunde man ge Sempers fruktdryck, det skulle tydligen vara slemlösande, och det funkade bra på Änglah iallafall! Hoppas Nelly är frisk & kry snart! Kram på er!

2009-03-09 @ 17:59:28
URL: http://nadjisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0