Har laddat mina batterier...

tillsammans med Maria på relaxen på hotell Norra Vättern i Askersund. Det var otroligt fint ordnat för oss. Vi fick en enorm tapastallrik och varsitt glas vin till. Vi pratade en massa strunt, kollade på den fina utsikten och bastade. Det var jättemysigt att stryka runt i morgonrock och bara vara. Jag behövde verkligen det. Skulle kunnat sitta där i flera timmar till. Vid halv sju mötte Erika, Ingela och lilla Tilda upp oss i lobbyn. Jag hade bokat bord till oss. Vi åt en sommarbuffé som bestod av en massa godsaker. Det var så mysigt med tjejkväll, sitta och prata och äta god mat. Jag drack ett gott glas rött vin till. Man är priviligerad som har så fina vänner.

Imorgon ska jag ladda mina batterier lite till med lite shopping i Örebro. Alldeles ensam. Det trodde jag aldrig skulle hända. Men jag ser fram emot att bara stryka runt helt själv och kika, klämma och vända på alla kläder. Måste hitta något fint till lördagkväll då martin och jag ska på PIP i KGA.

Annars har dagen bestått av härliga timmar med Nelly. Hon är så go och duktig när hon går nu. Vilken dotter man har. Världens goaste tjej.









Hotell Norra Vättern är ett oerhört mysigt hotell med hög klass på maten.



På torsdag blir det relax och tjejmiddag...

På torsdag ska Maria och jag på vårt efterlängtade relaxbesök på Hotell Norra Vättern. Vi ska unna oss det för allt slit under uppsatsskrivandet. Mamma och pappa gav oss det i examenspresent. Tyvärr var Helenas spa stängt för semester så det blir ingen ansiktsbehanding som vi hade tänkt oss. Men bubbelbad, vin och tapastallrik är inte fel det heller. Efter besöket ska vi möta upp lite vänninor för att sedan gå ut och äta något gott. Vi har inte bestämt var än.

Snart kommer Erica min gamla arbetskamrat och vän från Degerfors på lunch,mysigt värre.


Alla andra plockar blåbär....

Så idag var det Nellys och min tur att bege oss ut i blåbärsskogen. Dock blev det inte så mycket bär plockade då det regnade och Nelly inte hade sådan ork att vänta på sin blåbärsplockande mamma. Men några deciliter blev det allt att baka muffins på till min vän Erica som kommer och hälsar på imorgon.




Mot skogen trots regn



Nelly med egen korg





blåbär i massor



Korgen trillar som tur var korgen tom



Vi bor bara ett stenkast från vattnet i Hasselfors, inte lika härlig utsikt när det är mulet

Ett år med lilla Nelly

Har gått med en väldans fart. Tänk för ett år sedan så fick vi träffa henne för första gången. Det har varit underbart att få bli mamma till en sådan liten gullig tjej.




Busungen nummer ett



Den här tjejen har alltid ett leende på sina läppar



Nelly och mosters gamla snigel. Fungerar än idag.



Nelly på Victoria dagen på Öland



Nelly och farmor på Victoriafirandet. Här iklädd rosa hörselkåpor. Det är ett måste att ha när man har en pappa i nöjesbranschen.




Sådana scener bygger min älskade sambo. Här har han varit byggledare på Kronprinsessans födelsdagsfirandet på Borgholms idrottsplats.



Nelly och Lisa i Kivik. Vi tog en utflykt till musteriet när vi var hos Henning och Lisa i Åhus.



Nelly läser kartboken hem från Skåne.

1-års kalas 2009-07-21

'

Ett trött födelsedagsbarn vaknar med ett ryck till mammas och pappas sång



Något yrvaken ettåring



Åh vad roligt med nya saker



Martin ville ge sin dotter en tuff bil, jag hade tänkt en rosa liten gullig sak. Det blev en tuff bil.


Hello Kittyduk dagen till ära.





Kalasets första omgång paket.



Pajbuffé



Pyntat och fint



Nelly och morfar spanar på ballongerna



Inte ett dugg bortskämd. Gud vad mycket fina saker Nelly fick









Det blev massor gäster





Tårtan blev en traditionell jordgubbstårta




Martin och Nelly äter tårta




"tant Johanna" och Nelly. En viktig person i Nellys liv.

Flickan i lådan...








Ledighet

Idag har jag, Nelly och sambon varit lediga tillsammans. Länge sedan vi var tillsammans en hel dag alla tre. Så skönt. Vi började dagen med en sväng till Marieberg. Ibland får kära sambon ett ryck och shoppar loss till sig själv och familjen. Nelly fick en body och en tröja. Jag fick gå in på MQ och välja vad jag ville. Jag tog en tröja för 129 kr vilket Martin tyckte var alldeles för dåligt. Men han skämmer bort oss så ändå att det inte alltid prislappen som har betydelse. Han tyckte dock jag kunde ha valt något helt annat när jag hade chansen. Men men, tröjan var fin.

Sedan åkte vi till Gustavsvik för att bada. Nellys premiär i badhus. Hon som älskar att bada stormtrivdes i vattnet. Jag glömde tyvärr kameran men det var en härlig eftermiddag i barnpoolen.

Kvällen avslutades med en matshopping på Ekershallen, för att sedan styra färden mot Askersund för att grilla med mamma, pappa och Sara. Sara åker hem till Sthlm på torsdag så det var kul att träffa henne en gång till innan hon åker.




Mina två älsklingar.


Händelserik helg

I fredags fick Nelly och jag besök av Ingela och hennes söta lilla Tilda. Vi hade en trevlig fikastund medans åskvädret härjade utanför. Vilken go och liten söt tjej Ingela har fått. Nelly är så intresserad av Tilda men vet inte riktigt hur man klappar fint. De kommer säkert att kunna ha jätteroligt tillsammans om ett tag. Det är ganska fantastiskt att våra barn kommer att få växa upp tillsammans så som vi gjort tillsammans. Det är en fantastisk känsla.

Helgen innehöll också ett barndop. Martins kusin Malin och hennes man döpte deras lilla son Anton i Skagerhults kyrka i Hasselfors. Samma kyrka som Nelly döptes i. Ett underbart vacker barndop med sång och vackra dikter. Malin som är florist hade gjort en blomkrans kring dopfunten som var väldigt vacker. Nelly skötte sig jättebra i kyrkan och på festen var det massor av barn som hon kunde leka med. Det är så härligt att se att hon är så stor att hon kan leka.

Kvällen spenderades hemma hos Martins mamma och pappa. Skönt att gå dit ibland när Martin jobbar mycket. Tycker om dem massor. De har hyrt en stuga så att vi kan åka ner till Martin på Öland under Victoriafirandet. Min kära sambo bygger scen som vanligt nere på prinsessans firande.

Snart kommer en mycket trött och sliten sambo hem efter hen Helvetets jobbvecka. Det kan inte vara sunt att jobba så mycket. Dag och natt om vartannat. Men Martin han kämpar och står i duktigt som han är. Längtar efter honom. Som jag älskar den mannen.

Vackra ting...



















RSS 2.0