Något som säger mer än tusen ord...

Ibland kan jag bara stanna upp och fundera varför man tycker om vissa människor mer än andra. Ibland får små gester, rörelser och  omtanke från vissa människor bara en själv att älska dem så otroligt mycket.

Jag vill tillägnga detta blogginlägg till alla underbara människor som finns runt omkring mig.


Valborg

Igår märktes det verkligen på jobbet att det var dagen före Valborg. Många som handlade stora mängder inför de lediga dagarna. På kvällen firade vi Ing-Marie på Hellas i Örebro. Mamma och I-M fyller ju år på samma dag, så vi får sprida ut födelsedagsfirandet på två dagar. Det var mysigt att gå ut och äta.

Idag så är det Valborgsmässoafton. Skönt att våren kommit. Martin ska åka motorcykel till Askersund ikväll och sedan blir det hemfärd, grillning och en tur till brasan. Jag ska väl in till stan och titta på Martin och alla andra motorcykelåkare.

Hoppas att det blir en härlig Valborgskväll.

Lycklig

Jag känner mig så otroligt lycklig och tacksam för allt just nu. Är så glad för allt runt omkring mig nu. Mår bra och har en underbar sambo som jag älskar av hela mitt hjärta.

Igår åkte vi in till Örebro och shoppade lite saker till trädgården och balkongen. Känns roligt att få fixa till lite.

Idag har det varit skola, barnvagnshopping och föräldrakurs.


Underbar kväll på balkongen

I går invigde Martin och jag vår stora balkong på övervåningen. Det blev en mysmiddag i solnedgången. Vi riktigt njöt av att sitta på vår stora balkong i vårsolen. God mat och lite småprat sitter aldrig fel.

Var på BVC på kontroll igår. Allt såg bra ut. Värdena var bra, bebisens hjärtljud och magen växer precis efter kurvan. Skönt.

Inhandlade även en barnvagn som jag får hämta i slutet av veckan i början av nästa.

Idag blir det skrivning av hemtentamen. Det borde vara förbjudet att behöva studera när det är fint väder ute.

Jag är så trött...

Trots det fina vädret och alla vårkänslor tycks en del saker bara gå emot mig nu. Är så trött på att gå på universitetet att det står mig upp i halsen. Denna låtsasvärld. Jag kämpar som ett djur men det räcker inte till. Orkar inte mera snart. Vill bara ägna mig åt mig själv.

Tack Nadja för att jag fick en heldag med dig i Örebro i fredags. Det var verkligen roligt att få träffas. Du är en sann vän du. Vi måste ses mer framöver. Du är alltid så go och glad.

Nu ska jag in till BVC och mäta min mage och sedan blir det införskaffning av en barnvagn.

Jobbet imorgon...

Imorgon är det dags att börja arbeta igen efter ett antal veckors sjukskrivning. Känns som om jag glömt bort allt men det har jag nog inte. Har ju jobbat på samma arbetsplats i 3 år snart.

Jag har inte hunnit blogga på länge...

Det kan i och försig bero på att vårt trådlösa bredband inte fungerar särskilt bra. Så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och skriver lite. Synd att mamma inte var ledig för jag tänkte att jag skulle åka in till askersund en sväng och handla lite.

Just nu är jag totalt genomförkyld så jag känner mig lite vissen. Men det ska väl bättra sig. Så länge jag inte har någon feber är det säkert ingen fara för bebisen. Den verkar må bra där inne i alla fall. Den rör på sig och lever rövare ibland. Var på BVC förra veckan och allt såg bara bra ut. Alla värden som de tog på mig var bra, inklusive bebisens. Går in i sjätte månaden nu på fredag. Hade gått upp 5 kilo i vikt på sex månader. Vilket inte var någon fara. Om man går upp runt tolv under hela graviditetetn har man inte gått upp något vilket är skönt. Det är bara bebis plus vatten.

Nä nu ska jag göra lite läxor...





RSS 2.0