Städningen och packandet inför flytten är tröttsam

Det är konstigt men det verkar inte finnas ett slut på vårt packande. Inte visste jag att vi hade så mycket saker i vår lilla lägenhet. Det är bäst att passa på att rensa lite.Tror att jag ska vila en liten stund nu. Jag har hållt på i ett streck sedan klockan sju imorse, känner att jag förtjänar en liten stund framför tv:n.

Hur ska jag klara mig utan "Nutte"?

image11


Jag funderar över hur jag ska klara mig utan lillsyrran Sara nu när hon flyttar till Skövde?
Jag kommer att sakna våra shoppingturer och övernattningar i ditt rum.
Du måste komma hem och hälsa på ofta!

image12

Sara världens sötaste lillasyster!

Shoppingsugen

Känner mig så otroligt sugen att shoppa loss...
Men måste hålla i mina slantar ett tag till innan vi vet vad det kostar att bo i huset. Men jag kommer i alla fall att handla lite inredningsprylar framöver. Det är ett som är säkert.


Sovmorgon

Vad härligt det är med fenomenet sovmorgon. Tänk att få ligga kvar i sängen en liten stund till än vanligt och sedan gå upp och äta frukost i lugn och ro, underbart skönt. Har även hunnit med och varit nere i tvättstugan och konkat upp all tvätt som jag tvättade i går och lät hänga över natten. Snart är det dags för lite jobb igen, men jag ska softa några timmar till innan det är dags.

Inte långt kvar nu....

Snart är det dags för oss att flytta in i vårt stora hus som vi köpt. Det ska bli så otroligt spännande. Men det återstår mycket packning tills dess. Jag började idag efter jobbet och man inser att det inte är gjort så snabbt som man tror. Känner mig helt slut. Det har varit så mycket ett tag nu, men det ska bli roligt att börja om på nytt i ett hus.

I helgen åkte jag och Martin på husvagnssemester till Lidköping. Det var det mysigaste och skönaste på mycket mycket länge. Det blev mycket slappande, vin och grillande. Vi tog en tur till Läckö slott också där vi åt en god lunch och myste i solen. Både Martin och jag behövde lite ledig och skön tid.

Annars är det jobb, jobb och jobb.....Men det ger mycket pengar.

RSS 2.0