Trevlig kväll hos Maria

Var bjuden till Maria ikväll på lite mat. Alltid lika trevilgt att komma hem till henne. Vi åt lite kex och ost och pratade. Fick se två tavlor som Maria målat på bildlärarutbildningen. Heltt underbart fina...

Trevlig dag...

Idag har jag och min vän Rebecka varit i Askersund tillsammans med våra barn. Känns ganska fantastiskt att skriva tillsammans med våra barn. Jag är en stolt och mallig mamma. Det var för övrigt väldigt trevligt att träffa Rebecka. Vi fikade på Lilla Cafét och gick lite ärenden på stan. Känns mysigt att kunna göra en sådan sak tillsammans en vardag tillsammans med våra små. Rasmus är en liten guldklimp som gärna delar med sig av sina slängpussar.

Idag har Nelly talat och talat. Hon jollrar så underbart roligt och härligt nu. Undrar just vad hon vill berätta. Sedan skrattar hon så gott nu när man busar och killar henne. Det värmer i hela kroppen. Hon har slagit rekord i att vara vaken nästan hela dagen. Hon har inte sovit mer än en timme kanske, mellan 09.00 och 21.30. Hon håller igång. Det är fantastiskt att en fyra månaders baby kan anpassa sig så efter våra tider.

Imorgon är jag bjuden på tjejmiddag. Ska ta lite egen tid och åka in till Maria. Ska bli mysigt.

Min älskade lilla familj




Idag var vi äntligen med i Nerikes Allehanda. En underbar känsla att få visa upp sin familj för alla. Jag är så stolt över min sambo och min dotter att jag vill visa hela världen hur lycklig jag är över dem. Bilden blev faktiskt väldigt bra. Pernilla är en duktig fotograf. Kändes mer personligt att ta en egen bild.



Egen tid, shopping och drömmar om jul och hårda julklappar

Igår skickade mamma in mig till Askersund för lite egen tid. Gick runt och kollade i lite affärer. Bland annat Designrummet där jag shoppade loss. De har börjat att sälja det porslin som Lelia Lindholm använder i sina mat- och bakningsprogram på tv. Kunde inte motstå att köpa en röd pajform modell större. Kommer önska mig detta porslin i julklapp. Fanns fina sockerkaksformar, minipajformar och bakskålar. Vill ha! Inhandlade också lite dyra viner och glögg till mamma på systembolaget. De har ju inget vidare utbud i Askersund, men lyckades hitta ett bra rödvin över 100-lappen till mamma. Kan inte förstå de som dricker vin under 70 kronor. Man får vad man betalar för.

Åkte sedan ut till Stockshammar. Den nya och exklusiva inredningsbutiken utanför Askersund. Gud vilken härlig butik. Shoppade en jättefin krok till mitt dressingroom och ett kuddfodral som det stod god jul på.

Här kommer förövrigt min önskelista till jul

Mikrovågsugn, Kaffebryggare och Elvisp i OBH Nordicas design Piano Black

Mateus porslin

Presentkort på IKEA, HEMTEX och Designrummet

Kläder

Ittala ljuslyktor och skål "Marimekko"

Pepparkvarn modell större

Ny digitalkamera

med mera med mera....
Pajform Stor Röd

Den otroligt snygga pajformen jag köpte igår. Endast 239 kronor
Sockerkaksform, Rosa

Den här sockerkaksformen står på önskelistan


Degskål stor, Rosa

Den här degskålen också....


Gratängform med handtag, Hallon

Den här gratängformen med...

Listan kan göras lång över hårda klappar



Tacka vet jag smsande...

Vad skönt det är att smsa lite när Martin är bortrest. Man blir glad av att skriva några extra meddelanden innan man somnar där man diskuterar ditt och datt med varandra. Vad gjorde man innan man kunde smsa?
Det är lika spännande var gång det står nytt meddelande i rutan på mobilen. Man blir förväntansfull över vad man ska få läsa....



Dopet i bilder

Lite bilder från söndagens barndop för vår älskade Nelly Sonja Alice. En fantastisk dag med nära och kära. Nelly skötte sig perfekt hela dagen. Så mycket fina presenter hon fick. Martins första fars dag blev fantastisk och ett minne för livet för alla.











RSS 2.0