Linköping

Idag styrde jag och syrran vår kos mot Östergötland och LInköping. Ännu en mysig shoppingdag tillsammans. Inhandlade lite nya grejer till huset på Ikea. Har målat om massor med möbler och ska klä om några stolar. Det blir så fint med bara lite färg och tyg. Möblerna är efter pappas mormor. Annars så är jag i valet och kvalet om jag ska följa med till Öland i år. Jag vill det i alla fall.

Lyxfällan

Tittade på ett avsnitt av lyxfällan på tv3. Där vill jag inte hamna trots att jag inhandlat ett stort stort hus. Fick många tips som faktiskt kan hjälpa för att hålla koll på pengarna. Har ju redan dragit ner på mitt shoppande när vi flyttade till lägenheten. Har haft en supermysig dag med syrran idag och i morgon ska vi också bara strosa runt och åka till IKEA. Lillsyrran ska ju också flytta nu så vi kommer nog gynna Ingvar Kamprad lite imorgon med.
Förövrigt är det skönt att vara ledig. Fast jag längtar efter min älskling.
Anna

Varför regnar det idag igen?

Det har varit en händelserik helg. Midsommarafton firades hemma hos mamma och pappa med älsklingen, min bästa vän Johanna och en hel del andra människor. Det var den bästa midsommarfesten på flera år. Roligt och god mat och gott vin och drinkar. Det spelade ingen roll att regnet stod som spön i backen.

Igår var vi hos våra bästa vänner i Laxå på grillning. Det var jättemysigt och god mat. De har förövrigt världens sötaste lilla bebis Rasumus som jag inte kan hålla ögonen borta ifrån.

Nu ska jag ta en dusch och åka in till KGA. Tänkte överraska Martin och de övriga med lite god hemmalagad mat.
Vädret måste bli bättre för vår lilla tripp på tisdag.Håll tummarna.

Anna

Ingen vill väl jobba när solen skiner

Solen lyser hånfyllt som en gyllengul citron utanför fönstret bara för att jag ska jobba. Ni som är lediga idag kan väl sola och bättra på brännan lite för mig också snälla. Snart är det midsommar, härligt.

Alla har bloggat utom jag

Ska väl inte vara sämre än alla andra. Även jag måste dela med mig av mina tankar på webben. Det är skönt att skriva av sig lite ibland. Idag har jag och familjen varit i Örebro och shoppat lite. Shoppade lite inredningsprylar till huset, kommer behöva lite mer prylar att fylla ut alla kvadratmeter med.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0