Ibland bara undrar man....

vad som egentligen är fel? Sämsta lördagskvällen på mycket länge.

Begravning

Idag begravdes Sonja. Världens sötaste lilla tant och Martins farmor. Det är alltid lika sorgligt att gå på begravning. Jag blir mest ledsen när de spelar eller sjunger någon psalm. Det var verkligen vackert i kyrkan. Känner mig helt tom inombords just nu. Man funderar alltid massor i samband med begravningar. Tänk om det finns ett liv efter detta? Martin och jag har i alla fall tummat på att vi ses efter detta liv oavsett....

En lycklig dag....En av de lyckligaste....

Sitter här och tänker tillbaka på en underbar gårdag. Min älskling kom hem från Usa och det firade vi med lite gott fika på eftermiddagskvisten. Det var så underbart att komma hem och se att hela huset var fullt med levande ljus och mötas av en stor och trygg famn. Gud vad jag älskar min Martin. Jag fick så fina presenter också. En digital fotoram som man kan stoppa in mínneskortet i och visa bilder. Sedan fick jag en jättefin tröja från Ron Jon att ha i sommar.

Vi avlsutade dagen med att småprata lite om ditt och datt. Vi konstaterade vad bra vi har det och vad vi trivs ihop. En sak är säker...jag är lyckligare än någonsin....det är min hemlis.

Ännu en torsdag

Som faktiskt varit trevlig....känns som en lyckad dag. Vi är för ovrigt ett steg närmare helgen....och en dag närmare tills min älskling kommer hem från New york och Orlando Florida.

Älskade syster

Jag sitter här och är rörd över vad min söta och underbara syster skrivit i sin blogg sarajohannaalice.blogg.se om mig. En tår rinner ner för min kind just nu. Du ska veta att det värmde inom mig att läsa dessa fina rader om mig.

Vill tala om att i mina ögon är du den modigaste tjejen som jag vet. Du är så otroligt duktig som bor i Skövde och pluggar. Jag vet att det var ett oerhört stort steg för dig att flytta ner dit, men du har bevisat för alla här hemma att du är en mogen och duktig tjej. Det beundrar jag dig för.

Du är så otroligt vacker Sara. Tänk när du sökte jobbet på Din Sko. Jag vet att hon föll för ditt utseende direkt. Sedan visade det sig för din chef vilken intelligent och duktig tjej som du också är. Killarna står ju i rad för dig med. Men stressa inte för din drömprins kommer dyka upp när det är tid för det.

Jag tänker på dig och längtar efter dig varje dag ska du veta. Det går inte en dag utan att jag funderar hur du har det i Skövde. Det känns inte bra om jag inte fått ringa eller tala med dig över msn. Du är inte bara världens goaste syster utan också en av mina bästa vänner. Vi har haft så mycket roligt tillsammans du och jag. Tokiga som vi är.

Jag är så tacksam över att vi är syskon. Trots att du är sötast så tror jag att vi är väldigt lika på många sätt och vis. Vi kan ju alla fall skryta över att kunna imitera varandras röster. Det finns inte en människa som vi inte kan lura över telefon genom att svara med den andras förnamn.

Nu ser jag fram emot en helg tillsammans med dig. Det ska bli så roligt att ses. En mysmiddag inne i Örebro.

Jag älskar dig över allt annat i världen lilla sara muffen. Du är en tjej som jag beundrar på alla sätt. Du och jag Nutte.   Systers and friends forever. Puss och Kram från Anna         

image23

Världens sötaste lillasyster är vad du är Sara. Jag älskar dig!


Pepparkakor och ädelost....

Ikväll lyxade vi till det med glögg,pepparkakor och Kvibille Ädelost. Vardagslyx.
Pepparkakor med ädelost

I helgen kommer du hem systeryster

Saknar dig i all tvekan. Vad sägs om en middag i Örebro på Lördag kväll? Kan det vara något?
image22

En ständig tvekan....

Usch idag känns det som om jag har en stor tvekan inom mig. En ständig tvekan. Sammanfattar min tvekan med: Är det här verkligen något som jag vill?

En besvikelse

Jag testade Blossa 07 igår...tråkigt att det har funnits möjlighet att testa innan det stora datumet den 16/11. Den var alla fall en besvikelse både smak- och doftmässigt. Tråkigt, besk och alkoholstark både i smak och doft.

image19

En underbar helg

Fredagskvällen inleddes med en underbar middag med min älskade sambo på Ågatan 3. Det är så lyxigt att bli utbjuden en fredagskväll när man är som mest trött efter en arbetsvecka. Att slippa handla och laga mat ibland är skönt, trots att våra hemmamiddagar också är mysiga. Det här är vad vi avnjöt för god mat under kvällen:


Martin: Varmrätt: Ågatan 3:s grillade oxfilé med ugnsbakad schalottenlök och vitlökscréme.
             Dessert: Gräddvaniljglass med varma rårörda hjortron

Anna: Varmrätt: Halstrad Hälleflundra med sockerärtspuré, ostron- och pepparotscheviche samt tryffeldoftande musselskum
            Dessert: Friterad äppeldumpling med kanelglass och chokladmoccasky


Vi var mer än nöjda när vi gick därifrån. En sådan totalupplevelse när det gäller mat får man sällan. Nästa besök där är det jag som bjuder. Det är bara att öppna stora plånboken.


Lördagen startades med jobb. Det var en helt underbar lördag i butiken. Vår nya arbetskamrat roade mig och Erica så vi låg dubbelvikta i skratt nästan hela dagen. Vad roligt det är att jobba tillsammans med underbara arbetskamrater. Det behövs i vår annars så ansträngda arbetsmiljö....


På kvällen avtackade vi Birgitta som har gåt i pension hemma hos Pernilla. Det blev en trevlig kväll med god mat och dryck. De äldre åkte hem vid elva och vi yngre stannade kvar och hade trevligt ihop. Vi gick ner till Puben ( en upplevelse....) och avslutade vår roliga kväll där in på småtimmarna. Med tanke på alla sms jag fick inatt var nog alla mer än nöjda med gårdagen. Sov för övrigt i Degerfors inatt...som annars är ett minne blott i mitt liv.


Idag åkte min älskling till USA på en välförtjänt semestertrip. Kommer att sakna honom!




Vilket sms....

Idag kom det ett mycket spännande sms från min älskade sambo. Ett bord var bokat på Ågatan 3 i Örebro ikväll. Ett besök på den här lyxresaturangen kan man inte tacka nej till. Martin brukar alltid överraska mig med något mysigt innan han åker till USA. Känner mig som en lycklig lottad tjej ikäll. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska ta på mig för något. Det är ju ingen vanlig klädsel som duger på ett sådant flott ställe. Martin ska ha kostym säger han. Vore jag inte förlovad skulle jag ha anat en sådan härlig suprice ikväll.
Kurrar i magen redan....kanske ett glas champagne.


Höst....snart vinter

Trots att det är kallt och ruggit ute så njuter av den här mörka årstiden. Det är så mysigt att tända ljus i hela huset och mysa. Igår var jag på Ikea och inhandlade 300 värmeljus. Det går åt massor av ljus, jag tänder upp ett helt gäng varje kväll och har det skönt. Det är så mysigt.

På lördag åker min älskling till Usa. Han ska till New york den lurifaxen. Det är faktiskt lite fuskigt måste jag säga. Skulle gärna följa med dit och shoppa loss bland kända designers.

image18


Shopping, shopping shopping

Vilken underbar sysselsättning....Måste nog stanna till i stan imorgon och shoppa loss.

Alla väntar barn just nu....

Jag vill också ha ett litet underbart knyte.....

En vecka av lugn och ro...

Den här veckan kommer jag bara att ägna mig åt mig själv och vad som faller mig in att göra. Det har varit så mycket på senaste tiden att jag känner att jag är värld en veckas lugn och ro....

RSS 2.0